Akçaabatlılar Vakfı Başkanı Yaşar Erbaşaran ile Yaylacık’ta sahibi olduğu akar yakıt istasyonunda bir araya gelen imam hatip Atasoy, Erbaşaran ile sohbet etti. Erbaşaran, Atasoy’un iyilikleri ve insanların yardımına koşması ile örnek bir insan olduğunu dile getirerek, görevini layıkıyla yerine getiren Atasoy’a teşekkür etti.

Söz Vermiştim Geldim Söz Vermiştim Geldim

MAHALLELERDE BORDO MAVİ OLACAK

AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın, saha çalışmalarını sürdürürken projelerini de şekillendirmeye başladı. Katıldığı bir programda yerel hizmetlerin iyileştirilmesine yönelik bir projesinden bahseden Aydın, " Belirli mahallelerde ofisler kurmayı planlıyoruz. 

Bunlar iki farklı şekilde olacak. Bordo ve mavi ofisler olacak. Bir ofisimizden sadece belediye hizmetleri görülecek; elektrik, su ve telefon gibi ödemeler yapılacak. Diğer ofisimizden İmar konusunda çözümleri paylaşacağız. Bahçecik, Boztepe, Çukurçayır ve Yalıncak gibi yerlerden kalkıp da Ortahisar Belediyesi'ne gelinmesine gerek kalmayacak. Hizmeti ayağa taşıyacağız. Vatandaşların bölgesine istediği projeleri onlar ile yapacağız. Onların istekleri doğrultusunda projeleri yapacağız" ifadelerini kullandı.

VALİ BAŞARI DİLEDİ

Trabzon Valisi Aziz Yıldırım,  il jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Erdem ile Akçaabat Kaymakamlığına atanan Yusuf Cankatar’ı ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler.

ZORLUOĞLU’NA ZİYARET

CHP’nin Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Süha Saral Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nu ziyaret etti.  Saral, Zorluoğlu’ndan projeler ile ilgili bilgi aldı. 

SAMSUN’DA NOSTALJİ

Ulaştırma ve Alt yapı Bakanı Abdulkadir Uraloğl,  Samsun Karayolları Bölge Müdürlüğü’ne yaptığı ziyaretleri sırasında eski Bölge Müdürlerinin bulunduğu fotoğrafların önünde görüntü verdi. Uraloğlu, “Bakın buradan ben de bir dönem bölge müdürlüğü yaparak geçtim, hem de en uzun süre görev yapan bölge müdürleri arasında yer aldım. Bu devlette kimin nereye geleceği belli olmaz onun için çok sıkı çalışmak zorundasınız, bugün bu makamlarda bulunma sebebimiz buradaki hizmetlerimizdir.’ mesajını verdi.

Nost

YEŞİLYURT’TAN GÜÇLÜ EKİP

Trabzon’un Arsin ilçesi Yeşilyalı mahallesinin muhtarlığına talip olan Hasan Yeşilyurt ekibini kurdu. Yeşilyalı’nın her tarafına dokunmak için yola çıkan ve güçlü bir liste kuran Yeşilyurt, her Mahahleden isimleri listesine yazdı. Hasan Yeşilyurt azalarını şöyle açıkladı:  ‘Eyüp Nas, Murat Koç, Zeki Halezer, Hasan Ali Yazıcı, Şener Uzun Ahmetoğlu, Hasan Keskin, Ramazan Ardunç, Mehmet Süleymanoğlu’

KARA: SEÇİMLER KAZANILACAK

AK Parti teşkilatlarında uzun yıllar siyaset yapan iş insanı Cevat Kara, AK Parti’den Ortahisar belediyesi meclis üyeliğine aday oldu. Ergin Aydın’ın meclis üyesi aday listesinde olan Kara, AK Parti’nin hem büyükşehri hem de Ortahisar’ı rahat kazanacağını dile getirdi. Kara, “Sahada algı yapmaya gerek yok. Seçimleri 15 bin oy farkıyla Ergin Aydın başkanımız kazanacaktır. Allah’ın izni, milletimizin desteği ile hizmetlerimiz hız kesmeden sürecektir” dedi.

PTT’DEN TSK’YA ÖZEL İNDİRİM

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren PTT AŞ ve Millî Savunma Bakanlığı arasında yapılan iş birliği çerçevesinde Türk Silahlı Kuvvetleri personeli ve aileleri yurtiçi kargo gönderiminden indirimli olarak faydalanabiliyorlar. PTT AŞ, Millî Savunma Bakanlığı ile yapılan anlaşma kapsamında Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) personeli ve birinci derece aile bireylerine özel PTT Kargo’dan yapacakları yurtiçi kargo gönderimlerinde yüzde 30 indirim uygulamaya başladı.

 Söz konusu indirimden TSK personeli ve aileleri, PTT iş yerlerinde personele ait çipli akıllı kurum kimlik kartları veya aile bireylerine ait kurum kimlik kartlarını ibraz etmeleri halinde indirimden faydalanabilecekler.

KAVANOZ, GÜNEŞ ve BAYTAR BİR ARADA

Trabzon’da bir dönem birlikte siyaset yapan Zeki Kavanoz, Halis Güneş ve Hayrullah Baytar uzun sürenin arından bir araya geldi, eski günleri yad ettiler. Trabzon büyükşehir olmadan önce merkez ilçenin bir dönem AK Parti ilçe başkanlığı görevini yapan Zeki Kavanoz, birlikte yönetiminde yer aldığı iş insanları Halis Güneş ve Hayrullah Baytar’la bir araya geldiler. Eski anıları yad ederek, geçmişi gözden geçirdiler.

Editör: Doğukan ÖZKURT