Hawaii'deki bir markette temizlik görevlisi olarak çalışan Hughes, mağazanın açılmasını beklerken kepenklerin açılmasıyla birlikte paltosu kepenklere takıldı. Yaşlı kadın, kepenkle birlikte havaya kalktı ve baş aşağı asılı kaldı. Durumu fark eden market sahibi hemen müdahale ederek kadını kurtardı.

ABD'den İsrail'e 95 Milyar Dolarlık Yardım Paketi Onaylandı! ABD'den İsrail'e 95 Milyar Dolarlık Yardım Paketi Onaylandı!

Olay, marketin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi ve sosyal medyada paylaşılınca büyük ilgi gördü. Hughes, yaşadığı olayın ardından "Süper Anne" lakabını kazandı. Market sahibi ise yaşananların ardından "Kapıyı açtım ve pencerenin önünde bacaklar gördüm. Panjur anahtarının ofiste olduğunu fark ettiğimde beynimin olup biteni algılaması birkaç saniye sürdü, bu yüzden geri dönmek zorunda kaldım. Panjuru indirdiğimde ceketinin bir kanca gibi olduğunu fark ettim. Motor o kadar güçlü ki eli sıkışabilirdi ya da düşebilirdi ve durum çok daha kötü olabilirdi. Ama şans eseri hiçbir şekilde yaralanmadı. Müşterilerin videoyu izlediğini biliyoruz ve onun iyi olmasına sevindik." şeklinde konuştu.

Kaynak: TAKA