Vergi Haftası Dolayısıyla İşbirliği ve Çözüm Odaklı Görüşmeler Yapıldı

Trabzon Üniversitesi Öğrencilerinden Huzurevi Sakinlerine Anlamlı Ziyaret Trabzon Üniversitesi Öğrencilerinden Huzurevi Sakinlerine Anlamlı Ziyaret

Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen ziyarette, Trabzon Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Günçavdı ile sektörel sorunlar ve çözüm önerileri üzerine karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Taflan, kurumlar arası işbirliğinin önemine vurgu yaparak, esnafın haklarının korunması ve kayıt dışı ekonominin önlenmesi için ortak bir çabanın gerekliliğini dile getirdi. Yapılan görüşmede, Vergi Dairesi Başkanı Günçavdı'ya mükelleflere verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

1C99Dcaa 93B8 407F Ab28 C316E69Fab1F

Günçavdı ise vergi bilincinin toplumun her kesimine kazandırılması gerektiğini vurgulayarak, vergi bilincinin ilköğretim seviyesinde çocuklara kazandırılması gerektiğini belirtti. Verginin hem vatandaş sorumluluğu hem de devletin işlerinin yürütülmesi açısından büyük önem taşıdığını vurgulayan Günçavdı, gelecek nesillerin bu bilinci benimsemesi için çalışmaların yapılması gerektiğini ifade etti.

Günçavdı, İnşaat ve Emlakçılar Odası'nın faaliyetlerinde başarılar dileyerek, nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

Muhabir: Birol Sancak