Haftanın Hakemleri Belli Oldu; O Kritik Maçta Trabzonlu Hakem Görev Alacak! Haftanın Hakemleri Belli Oldu; O Kritik Maçta Trabzonlu Hakem Görev Alacak!

Trabzonspor'un yardımcı antrenörlerinden Egemen Korkmaz, Fenerbahçe ile oynanan müsabaka sonrası yaşanan olaylara müdahil olmasıyla ilgili basın açıklaması yaptı. Yaşananları tasvip etmediğini ve bu tür bir olayla gündeme gelmenin kendisini üzdüğünü belirten Korkmaz, kamuoyunun gerçekleri bilmesi için konuyu açıklamanın önemli olduğunu vurguladı.

Korkmaz, açıklamasında şunları dile getirdi: "Öncelikle yaşanan olaylardan ve bir spor adamı olarak böyle bir görüntüye dahil olmaktan dolayı çok üzgünüm. Ancak kamuoyunun gerçekleri bilmesi adına konuyu açıklamam da elzemdir. Ben maç biter bitmez herhangi bir sorun yaşanmaması adına kendi futbolcularımızı soyunma odasına gönderdim ve sahada tek başıma kaldım. O esnada güvenlik görevlileri tarafından tamamen etkisiz hale getirilmiş ve yerde yatan bir insanın yüzüne tekme atıldığını görünce doğal bir reaksiyon göstererek duruma müdahale ettim."

Ayrıca, olaylar sırasında bazı oyuncuların tahrik edici davranışlar sergilediğini ve taraftarları germeyi amaçladığını belirten Korkmaz, sosyal medyada yayılan görüntülerin manipüle edildiğini ve kendi üzerine düşeni yaparak insanî bir tepki gösterdiğini ifade etti. Korkmaz, "Yaşanan olaylar beni ne kadar üzse de karakterim gereği böyle bir durum karşısında tepkisiz kalamazdım. İnsani olarak yerdeki bir kişiye uygulanan şiddete reaksiyon gösterdim. Bu durumun renklerle veya kulüplerle alakası yoktur. Tüm kulüplere karşı büyük bir saygım var" şeklinde konuştu.

Muhabir: BİROL SANCAK