Cengiz Şeremet'in Vefatıyla Futbol Camiası Yasa Boğuldu. Elazığ FK'nın Eski Sportif Direktörü Hayatını Kaybetti Cengiz Şeremet'in Vefatıyla Futbol Camiası Yasa Boğuldu. Elazığ FK'nın Eski Sportif Direktörü Hayatını Kaybetti

İskoç ekibi Glasgow Rangers’ın 31 yaşındaki Hırvat sol beki Borna Barisic ile prensip anlaşmasına vardığı belirtilen Trabzonspor’un bir süre önce gündemine aldığı İspanyol yıldız Oliver Torres ile de anlaşmaya vardığı iddia edildi. Sevilla’da forma giyen ve sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini yenilemeyen Torres ile Trabzonspor’un 3 yıllık söz kestiği belirtildi. 

İspanya basını Trabzonspor’un Oliver Torres ile 3 yıllık sözleşme imzaladığını yazdı. 29 yaşındaki merkez orta saha oyuncu su bu sezon toplam 33 maçta 2 asist yapmıştı. Villarreal, Atletico Madrid, Porto gibi geçmişi olan 29 yaşındaki İspanyol oyuncu aynı zamanda 10 numara ve sol kanat pozisyonunda da görev yapabiliyor. İspanya’dan da çok fazla talibi olmasına rağmen Torres’in tercihini Trabzonspor’dan yana kullandığı ifade edildi.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN