İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 31 Mart'taki tarihi seçim başarısının ardından ikinci kez İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesinin ardından baba ocağı Trabzon'a geldi.

Ortahisar Belediyesi, Kadın Emeği Çarşısı'nda Emek ve Bahar Şenliği Düzenledi Ortahisar Belediyesi, Kadın Emeği Çarşısı'nda Emek ve Bahar Şenliği Düzenledi

Ramazan Bayramı'nı memleketinde geçirmek ve hemşehrileriyle bayramlaşmak için eşi Dilek İmamoğlu ile birlikte Trabzon'a gelen Başkan İmamoğlu'nu, Trabzon Havalimanı'nda CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, CHP Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak, CHP Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz, Belediye Meclisi üyeleri, partililer ve çok sayıda vatandaş coşkuyla karşıladı.

Alana gelişi "Trabzon'un gururu Ekrem İmamoğlu" ve "Trabzon seninle gurur duyuyor" sloganları ve alkışlar eşliğinde gerçekleşti. İmamoğlu, kendisini karşılamaya gelen hemşerilerine teşekkür ederek kısa bir konuşma yaptı. "Sizleri çok seviyorum, iyi ki varsınız" diyerek sözlerine başlayan İmamoğlu, "Bütün hemşerilerime güzel bir Ramazan Bayramı diliyorum. Hepinizin ailelerine en içten sevgi ve saygılarımı iletiyorum. Büyüklerimizin ellerinden öperim. Her hanımefendiye özellikle can kurban. Güzel ablalarımız gelmiş. Sizleri yürekten kucaklıyorum. Sağ olun, Allah'a emanet olun" ifadelerini kullandı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Ortahisar Belediyesi'nin birlikte çok güzel hizmetler yapacağının altını çizen Başkan İmamoğlu, bütün Trabzonluları, yarın Ortahisar Belediyesi'nde yapılacak olan bayramlaşma törenine davet etti. Başkan İmamoğlu ve eşi daha sonra doğum yeri olan Akçaabat ilçesine bağlı Cevizli köyüne gitti.

TAKA/TUNCAY UÇKUN

Editör: Birol Sancak