Bina çökmesi sonucunda enkaz altından kurtarılan Trabzonlu Korkut Yılmaz, yaşadığı deneyimi paylaşarak, "Bina sabah erken saatlerde çöktü. 10 dakika sonra hemen polis ekipleri ve ambulanslar geldi. Ellerim ve bacaklarımda yaralar var. Yatakla dolabın arasına girmenin önemini gördüm" dedi.

MİT, PKK/KCK’nın Süleymaniye Sorumlusunu ve 2 Teröristi Etkisiz Hale Getirdi MİT, PKK/KCK’nın Süleymaniye Sorumlusunu ve 2 Teröristi Etkisiz Hale Getirdi

Çöken binanın enkazından yaralı olarak çıkarılan Mikail Atlı ise yaşadıklarını depreme benzettiğini belirterek, "Sabah önce bir sallandı. Uyandım, ne oldu diye pencereden dışarı bakayım derken daha çok sallandı, düştü bina. Evimiz başımıza yıkıldı. Bir kadın gördüm, ağzı, burnu kanlar içindeydi" şeklinde konuştu.

Atlı, enkaz altından kendi çabalarıyla çıktığını ancak eşinin arama kurtarma ekiplerince çıkarıldığını ifade ederek, "Dünyamız yıkıldı. Ailemi kurtarmaya çalıştım. Orada bebek var, çocuk var, onlara bakmaya gittim. Bir tane kadın gördüm önümde, ağzı, burnu kanlar içindeydi. Eşim yanımdaydı, kafası sıkışmıştı. Betonu kırdım, kafasını kurtardım ama saçı, gövdesi falan kalmıştı. Enkazın altından çıkartamadım. Ben kendim bir şekilde çıktım. Sonra eşimi arama kurtarma ekipleri çıkarttı. Eşim de şimdi iyi. Kafasında birkaç dikiş, ufak tefek yaraları var, büyük bir şey yok" dedi.

Muhabir: HABER MERKEZİ