Trabzonspor'da Avcı'nın Sessizce Yürüttüğü Yıldız Transferi Açıklandı: Listenin En Başında! Trabzonspor'da Avcı'nın Sessizce Yürüttüğü Yıldız Transferi Açıklandı: Listenin En Başında!

Avrupa'da söz sahibi olmak adına attığı önemli adımlardan biri olarak görülüyor.
Enis Destan'ın ismi, Udinese'nin radarına takıldı ve İtalyan kulübü Trabzonspor yönetimiyle temasa geçerek genç golcü için resmi bir teklif sundu. İlk teklif, 5 milyon Euro civarında yapıldı ancak Trabzonspor'un bu teklifi yetersiz bulduğu ve reddettiği belirtildi.
Ancak Udinese'nin Enis Destan'ı kadrosuna katma konusundaki kararlılığı devam ediyor. Bordo-Mavililer'in bonservis bedeli olarak 10 milyon Euro talep ettiği ifade ediliyor. Bununla birlikte, Trabzonspor'un ekstra bonus maddeleri talep ettiği ve sözleşme detaylarında da pazarlık yapılacağı belirtiliyor.
Eğer Udinese, Trabzonspor'un taleplerini karşılamayı kabul ederse, Enis Destan'ın yaz transfer döneminde İtalyan ekibine transfer olabileceği öngörülüyor. Bu gelişme, Türk futbolseverlerin dikkatle takip ettiği bir transfer süreci olacak gibi görünüyor.
FANATİK

Muhabir: BİROL SANCAK