Akşener, "Bugün emaneti devretme günü. Gerektiğinde bedel ödemeyi bildim. Bundan dolayı asla pişman olmadım, bugün de pişman değilim" diyerek duygularını dile getirdi. Partisinin ve kendi aldığı her kararın arkasında olduğunu vurgulayan Akşener, "Rabbime şükürler olsun ki, bugüne kadar verdiğim tüm kararların, aldığım tüm tutumların, üstlendiğim tüm sorumlulukların hep arkasında durdum, bugün de durmaya devam ediyorum" şeklinde konuştu.

Yaşadığı zorluklara rağmen asla pes etmediğini ve hiçbir zaman kişisel çıkarı olmadan hareket ettiğini belirten Akşener, "Hiçbir zaman kişisel bir çıkarım olmadı. Hiçbir zaman utanacağım bir yaram olmadı. Hiçbir zaman vicdanımı susturabilecek bir güç olmadı. Yalan dolana hiç tahammülüm olmadı. Tehdide hiç eyvallahım olmadı. Toz zerresi kadar korkum da olmadı" ifadelerini kullandı.

Kürsüde duygusal anlar yaşayan Akşener, konuşmasını John F. Kennedy'nin meşhur bir sözüyle sonlandırdı. "Zaferin bin babası vardır, mağlubiyet yetimdir" diyerek, başarısızlığı kendi üstüne aldığını ve artık sıranın parti üyelerinde olduğunu vurguladı.

Son olarak, İyi Parti'yi kurarken nereden ve nasıl geldiklerini hatırlatan Akşener, partililere "Bu eve artık siz bakacaksınız. Yolunuz bahtınız açık olsun" diyerek veda etti.

31 Mart yerel seçimlerini değerlendiren ÖmerAyar, MHP'nin başarısını ve Cumhur İttifakı'na katkısını vurguladı 31 Mart yerel seçimlerini değerlendiren ÖmerAyar, MHP'nin başarısını ve Cumhur İttifakı'na katkısını vurguladı

TAKA/HABER MERKEZİ

Editör: Birol Sancak