"Trabzon Düşman İşgalinden Kurtuldu Ama Yalan Vaatlerden Kurtulamadı" diyerek konuşmasına başlayan Aydın, şehrin AK Parti iktidarı döneminde yeterli seviyede hizmet alamadığını dile getirdi. Her dönem en az bir Trabzonlu bakana sahip olmasına rağmen, şehrin gereken hizmeti alamadığını ifade etti.

Projelerin yarım bırakıldığı veya başka şehirlere kaydırıldığına dikkat çeken Aydın, Trabzon'un vaat edilen projelerin gerçekleştirilemediği bir durumda olduğunu belirtti. Özellikle geçmişte vaat edilen raylı sistem, trafik ve otopark sorunu gibi konuların çözüme kavuşturulmadığını dile getirdi.

Yeniden Refah Partisi Trabzon İl Başkanı Pulat: "Demiryolu Kaydırmasını Kabul Etmeyeceğiz" Yeniden Refah Partisi Trabzon İl Başkanı Pulat: "Demiryolu Kaydırmasını Kabul Etmeyeceğiz"

Konuşmasında AK Parti'nin Trabzon'a vaat ettiği ancak gerçekleştiremediği projeleri de sıralayan Aydın, AK Parti'nin Trabzon'un hizmet sorunlarını görmezden geldiğini ve atıl durumda bıraktığını ifade etti. Son olarak, AK Parti'nin Trabzon için vaat ettiği ancak gerçekleştiremediği projelerin yarım kaldığını ve şehre hizmet getirmediğini vurguladı.

Muhabir: AYŞE SANCAK