Erkan, yapılan seçimde milletin kanaatini ve mesajını sandıkta ortaya koyduğunu belirtti. Özellikle İYİ Parti olarak son derece iyi niyet, samimiyet ve büyük bir gayretle çalıştıklarını vurgulayan Erkan, tüm yol arkadaşlarına teşekkür etti. Ayrıca seçimi kazanan tüm belediye başkanlarını kutladı ve başarılar diledi.

Enerji Çalışanları Sendikası Doğu Karadeniz Şubesi Trabzon 'da açıldı Enerji Çalışanları Sendikası Doğu Karadeniz Şubesi Trabzon 'da açıldı

Seçim sonuçlarının beklenenin altında olduğunu ifade eden Erkan, Türk Milleti'nin iktidara güçlü bir şekilde "kırmızı Kart" gösterdiğini belirtti. Ancak bu sonuçların kendilerini üzdüğünü dile getirdi.

Erkan, verilen vaatlerin yakından takipçisi olacaklarını ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi'ni "gölge başkan" gibi takip edeceklerini belirtti. Ayrıca Trabzonluların haklarının korunması için ellerinden geleni yapacaklarını vurguladı. Projelerin gerçekleştirilmesini sağlamak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Erkan, son olarak İYİ Parti olarak verdikleri sözleri tutacaklarını ve halkın haklarını savunacaklarını belirtti. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'in adaletli ve herkesin hakkını koruyan bir başkan olacağına inandıklarını söyledi. İYİ Parti olarak bütün yapılacak işleri takip edeceklerini ve halkın yanında olacaklarını vurguladı.

Muhabir: BİROL SANCAK