8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında düzenlenen ve "Sanayiden Sanata" sloganıyla gerçekleştirilen serginin açılışına, Meclis Başkan Yardımcısı Hülya Ulusoy, TTSO Yönetim Kurulu Üyesi Cesur Gerigelmez, TOBB Trabzon İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Ahsen Aydın ve kurul üyeleri, Okul Müdürü Halil İbrahim Aydın ve diğer önemli isimler katıldılar.

Görsel Sanatlar Öğretmeni Esra Bingöl önderliğinde hazırlanan sergide, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin iş hayatındaki kadınları konu alan 35 eseri yer aldı. Öğrencilerin çizdiği resimler, iş hayatında farklı meslek dallarında çalışan kadınların güçlü portrelerini yansıttı.

Trabzon Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğrencilerine Yönelik Teknik Gezi: Kariyer Yolculuklarında Önemli Bir Adım Trabzon Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğrencilerine Yönelik Teknik Gezi: Kariyer Yolculuklarında Önemli Bir Adım

Bu etkileyici sergi, öğrencilerin sanatsal yeteneklerini sergilemenin yanı sıra, kadınların iş hayatındaki önemine dikkat çekmeyi amaçlıyordu. Sergi, ziyaretçiler tarafından büyük beğeni topladı ve iş hayatındaki kadınların güçlü ve etkileyici portrelerini sanatseverlerle buluşturdu.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN