Görüntülerde Dehşet Dolu Anlar:

Güvenlik kamerası görüntülerinde, katil zanlısının anne-kıza yaklaşık 1 dakika boyunca bıçakla saldırdığı açıkça görülüyor. Görüntüler, insanın kanını donduran bir vahşeti yansıtıyor.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Yaşanan Dehşet:

Olay, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde saat 23.40 sıralarında Konak Metro yakınında gerçekleşti. Alkollü olduğu iddia edilen 31 yaşındaki Y.Y., tanımadığı anne O.T. (45) ile kızı İlayda Alkan'a (20) sebepsiz yere bıçakla saldırdı.

Adıyaman'da Polis Merkezi İçinde Yaşanan Silahlı Saldırıda 2 Polis Şehit Oldu Adıyaman'da Polis Merkezi İçinde Yaşanan Silahlı Saldırıda 2 Polis Şehit Oldu

Kaçarken Yakalandı:

Defalarca bıçaklanan anne ve kızı kanlar içerisinde kalırken, bekçileri gören saldırgan Y.Y. kaçmaya çalışırken kendini de bıçakladı ve kısa sürede yakalandı.

Olayın Detayları:

Saldırganın alkollü olduğu, saldırının sebepsiz ve hedefsiz olduğu belirtiliyor. Bu korkunç olayın ardından katil zanlısı gözaltına alınarak adli işlemler başlatıldı.

Bu tür şiddet olayları toplumda büyük infial yaratırken, güvenlik kameralarının olayın aydınlatılmasında önemli bir rol oynadığı vurgulanıyor.

Editör: Birol Sancak