Trabzon'da Uluslararası Aile Günü dolayısıyla Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünce yürüyüş düzenlendi Trabzon'da Uluslararası Aile Günü dolayısıyla Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünce yürüyüş düzenlendi

Batı Karadeniz'in doğusu ile Doğu Karadeniz Bölgesi'nde etkili olması beklenen fırtına nedeniyle Meteoroloji Genel Müdürlüğü bir uyarı yayınladı. Yapılan açıklamada, 5 Şubat Pazartesi günü itibariyle Batı Karadeniz'in doğusundan (Kastamonu ve Samsun arası) başlayarak Doğu Karadeniz'de öğle saatlerinden itibaren batı ve güneybatı yönlerden 6 ile 8 kuvvetinde (saatte 50-75 kilometre) fırtına beklendiği ifade edildi. Fırtınanın salı günü sabah saatlerinde etkisini kaybetmesi öngörülüyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, vatandaşları olası olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyardı. Çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi, soba ve baca gazı kaynaklı zehirlenme riski, ulaşımda aksamalar gibi durumlara karşı önlem alınması gerektiği belirtildi.

Fırtına nedeniyle oluşabilecek risklere karşı dikkatli olunması ve gerekli tedbirlerin alınması, vatandaşların güvenliği açısından önem taşıyor. Meteoroloji tarafından yapılan uyarılara dikkat edilerek, güvenli bir şekilde bu meteorolojik olayın atlatılması bekleniyor.
TAKA/AYŞE SANCAK

Editör: Ayşe Sancak