Sezon başında gündeme gelen Christian için nabız yoklayan Trabzonspor, Brezilyalı oyuncuyu kadrosuna katmayı düşünüyor. Christian'ın, takıma direkt katkı sağlaması ve aynı zamanda kısa-orta vadede önemli bir bonservis değeri kazandırması bekleniyor.

Trabzonspor Basketbol Takımı Farklı Galibiyet Aldı Trabzonspor Basketbol Takımı Farklı Galibiyet Aldı

Ayrıca, Trabzonspor'un radarında olan bir diğer isim ise Olympiakos'un 26 yaşındaki Gineli orta saha oyuncusu Mady Camara. Yunan kulübüyle sözleşmesi 5 ay sonra sona erecek olan Camara'nın, Olympiakos ile anlaşmaya varmayacağı ve gönderilmeye hazırlandığı belirtiliyor. Trabzonspor yönetimi, bu fırsat transferi için Camara ile ilgileniyor.

Christian Cardoso

Yunan basını, Olympiakos'un Camara için teklif beklediğini ve uygun bir bedelle oyuncuyu göndermeye hazır olduklarını ifade ediyor. Camara'nın 8 milyon Euro piyasa değerine sahip olduğu ve bu sezon 26 resmi maçta 1 gol atıp, 1 asist yaptığı belirtiliyor. Geçen sezonu Roma'da kiralık olarak geçiren Camara, aynı zamanda 22 kez Gine Milli Takımı formasını terletti.

Mady Camara 1

Trabzonspor'un orta saha gücünü artırmak adına yapacağı bu transferler, taraftarlar tarafından merakla beklenirken, yeni oyuncuların takıma ne gibi katkılarda bulunacakları ise zamanla netlik kazanacak.
TAKA/AYTEKİN AKAY

Editör: Ayşe Sancak