TESOB'dan Sıkı Denetim: Kayıt Dışı ve Tarifesiz İşletmelere Yasal İşlem Başlatıldı TESOB'dan Sıkı Denetim: Kayıt Dışı ve Tarifesiz İşletmelere Yasal İşlem Başlatıldı

Kayabaşı Turizm sahibi Özcan Yılmaz ve Kayabaşı Turizm İşletme ve Operasyon Müdürü Muharrem Yazıcı, Trabzon Sürmene Yeniay’da bulunan Haunedy Doğal Yöresel Hediyelik Ürünler Mağazasını ziyaret ettiler. Kayabaşı Turizm sahibi Özcan Yılmaz burada yaptığı açıklamada; “Kayabaşı Turizm olarak, Trabzon merkezli Yurtiçi ve yurtdışı birçok yere turlar düzenleyerek, misafirlerimize çeşitli tatil seçenekleri sunmaktayız. Ayrıca, günübirlik turlar da düzenleyerek müşterilerimizin keyifli bir gün geçirmesini sağlıyoruz. Müşteri memnuniyetini her zaman öncelikli tutmaktayız. 

Bu nedenle, her misafirimizle yakından ilgilenir ve müşteri beklentilerini aşan hizmetler sunarız. Müşterilerimizin tatillerinin güzel anılarla dolu olması gerektiğini savunur ve bu doğrultuda hareket ederiz. Ayrıca, Kayabaşı Turizm olarak, uygun fiyatlı tatil hizmetleri de sunarak misafirlerimizin bütçelerine uygun tatil planlamaları yapmalarına yardımcı olmaktayız. Misafirlerimizin tatil deneyimlerini unutulmaz kılmak için her detayı özenle planlıyoruz ve uyguluyoruz. Turizm sektöründeki deneyimli ve uzman kadromuz ile misafirlerimize kaliteli ve güvenilir tur hizmeti sunuyoruz. Tatil deneyimini müşterilerimiz için unutulmaz kılmak, Kayabaşı Turizm'in en büyük önceliklerinden biridir.” Dedi. Kayabaşı Turizm İşletme ve Operasyon Müdürü Muharrem Yazıcı ise, Doğu Karadeniz’de turizmin 2-3 aya sıkışmasından kurtulmak gerektiğine vurgu yaparak, bölgede turizmin 12 aya yayılması konusunda tüm ilgililerin ve yetkililerin gayret etmesi gerektiğini ifade etti. Yazıcı, yurt içi ve yurt dışı gezilerine çıkmak isteyen tüm misafirlere (www.kayabasitur.com) internet ve sosyal medya üzerinden yardımcı olduklarını, misafirleri Trabzon Ortahisar Pelitli Yeşilköy Mahallesi’ndeki (İstiklal Caddesi, No 20/A) ofislerinde beklediklerini söyledi.

Kayabaşı Turizm sahibi Özcan Yılmaz ve Kayabaşı Turizm İşletme ve Operasyon Müdürü Muharrem Yazıcı’nın Haunedy ziyaretleri, hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Muhabir: TAKA/BİROL SANCAK