Özel bir salonda gerçekleşen etkinlikte Melis, davetlilerle birlikte eğlenceli bir gece yaşadı.

Gelinlikle Birlikte Kına Yakıldı ve Takılar Takıldı

Pehlivan ailesinin kızı Emine, Genç ailesinin oğlu Kenan ile hayatını birleştirdi; Mutluluklar Pehlivan ailesinin kızı Emine, Genç ailesinin oğlu Kenan ile hayatını birleştirdi; Mutluluklar

A W113148 01

Melis Sever'e düzenlenen temsili düğünde beyaz gelinlik giydirmenin yanı sıra, kına yakıldı ve takılar takıldı. Melis'in mutluluğu, beyaz gelinlik içinde oyun havasında eğlendiği anlarda gözlerine yansıdı.

Melis Sever'in Annesinden Teşekkürler

A W113148 04

Melis Sever'in annesi Selver Sever, kızının gelinlik giyme hayalinin gerçekleşmesinin büyük bir mutluluk olduğunu belirtti. Umuda Yolculuk Derneği'nin kurucusu Banu Doğan'a teşekkür eden Selver Sever, "Kızım gelinlik giymeyi çok istiyordu. Umuda Yolculuk Derneği kurucusu Banu Hanım'a çok teşekkür ediyorum. 'Hayalini gerçekleştirelim' dedi ve sponsorluk yaptı. Katkıda bulunan herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Umuda Yolculuk Derneği'nin Mutluluğu

A W113148 03

Umuda Yolculuk Derneği Başkanı Banu Doğan, Melis Sever'in hayalini gerçekleştirmenin mutluluğunu paylaştı. Kızlarının sürekli olarak derneklerine geldiğini belirten Doğan, "Kızımıza gelinlik giydirmeye karar verdik. Hayalini gerçekleştirdik. Umuda Yolculuk Derneği olarak çok mutluyuz" dedi.
İHA

Editör: Ayşe Sancak