Trabzonspor Başkanı ve Teknik Direktöründen Gelecek Sezonun Planlarına İlişkin Açıklamalar Trabzonspor Başkanı ve Teknik Direktöründen Gelecek Sezonun Planlarına İlişkin Açıklamalar

MUŞ İLE PUAN FARKI 6

En yakın rakibi Muşspor ile arasındaki 6 puanlık farkı koruyan ve sezonu ikinci bitirme adına dev bir adım atan Kırmızı-Beyazlılar, kalan iki haftada hanesine 1 puan yazdırması halinde ikinci sırayı garantilemiş olacak.

4 GRUPTAN 2 TAKIM ÇIKACAK

İkinci sıra, Play-Off’a 3.Tur’dan katılma anlamına geliyor. Grupta 3, 4, 5 ve 6’ncı sırayı alan takımlar arasında oynanacak olan 1 ve 2.Tur müsabakaların ardından 3.Tur’daki rakibini bekleyecek olan Sebat Gençlikspor, 3.Tur müsabakasını kazanması halinde 3.Grubun Play-Off Finaline yükselen takımıyla 2.Lig’e yükselme mücadelesi verecek. İkinci sırayı elde etmesi halinde 2.Lig için daha az maç oynayacak olan Sebat Gençlikspor, tek yürek olmuş durumda.

STATÜ NE DİYOR?

Final müsabakaları, grup içi Play-Off müsabakaları sonucunda başarılı olan her gruptan 1 takım olmak üzere toplam 4 takım arasında TFF tarafından belirlenecek tarafsız sahalarda tek maç eleme usulüne göre oynanır. Final müsabakalarında 1. Grup ile 2. Grup; 3. Grup ile 4. Grup eşleşir. Final müsabakalarının normal süresi berabere sonuçlandığı takdirde, on beşer dakikalık iki uzatma devresi oynanır. Uzatma devresinde gol atılamazsa, kazanan takım penaltı vuruşları sonucunda belirlenir. Final müsabakalarını kazanan 2 takım TFF 2. Lig’e yükselir.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN