Gelen taleplerin karşılanması için yapılan ek bina konusunda kursun Başkanı Halil Küçük ve hamisi İş insanı Mustafa Usta büyük sorumluluk alarak kısa sürede bloğun fiziki olarak tamamlanmasını sağladılar. Şimdi ise dış cephesi ile iç dekorasyonu yapılacak.

Türkiye’nin Temizliği, Disiplini, çıkardığı hafız ve vaiz hocalarıyla birlikte en güçlü ve başarılı Kız Kuran kurslarından olan Arsin Çiçekli Mahallesi Kursuna yeni eklemeler yapılıyor.
Ünü tüm Türkiyeyi saran ve ülkenin dört bir yanından öğrencilerin geldiği Çiçekli Kız Kuran kursunda artan talebi karşılamak için harekete geçilmişti. Kursun Fedekar Başkanı Halil Küçük hocanın talepleri, yıllardır kursun maddi ve manevi olarak hamiliğini yapan Trabzon’un sevilen iş insanı Mustafa Usta tarafından karşılanıyor.

Kurstaki 4.blokla ilgili olarak çok kısa süre önce zemini açılmış ve demirleri örülmüştü. Yaz sezonunda 3 ayda 7 katlı binanın  kabası  tamamen tamamlandı ve dış cephesi ile birlikte iç sıva ve demokrasyonu kaldı.

Hayırsevre iş insanı Mustafa Usta TAKA gazetesine yaptığı değerlendirmede, ‘Çiçekli Kuran Kursu için yaptığımız her hizmetten büyük haz duyuyoruz. Halil Küçük hocamdan Allah razı olsun bizi bırakmıyor. Büyük fedakarlıklar yapıyor. Bizde inşallah onu bırakmıyoruz ve bırakmayacağız. Kısa sürede yapılan yeni blok beni de son derece mutlu etti. Eğitime, disipline ve temizliğe büyük önem verdiğimiz kursumuzun yeni hizmet binası hayırlı uğurlu olsun. Kış bastırmadan her türlü donanımı yapılacak ve ısınma sistemleriyle kız çocuklarımıza çok güzel bir eğitim mekanı hazırlanacak. Binanın yapım sürecinde bize destek veren tüm hemşehrilerimize ve özellikle Dostumuz iş insanı Vahap Küçük beye de  teşekkür etmek istiyorum’ dedi. Usta, en kısa sürede bu bloğunda diğer bloklar gibi birbirine bağlanacağını sözlerine ekledi.
 

Editör: TE Bilisim