Özgü Namal'ın Meryem, Özcan Deniz'in Doktor Levent rolünde yer aldığı Kızıl Goncalar, izleyicilerin ilgisini çeken bir dizi olmayı sürdürüyor. Ancak dizinin genç oyuncusu Can Kızıltuğ'un geçmişteki görüntüleri, diziyle ilgili dikkatleri üzerine çekti.

Kızıl Goncalar'ın genç oyuncusu olan Can Kızıltuğ'un, hapis cezası alan Bahar Candan ile İşte Benim Stilim yarışmasında flörtleştiği görüntüler ortaya çıktı. Oyunculuğunun yanı sıra müzisyen kimliğiyle de tanınan Kızıltuğ'un, sarı saçları ve dansıyla dikkat çektiği bu videolar, sosyal medyada yeniden gündeme oturdu.

Artvin Yusufeli Havuzlu Köyü Sakinlerinin Heyelanla Mücadelesi Artvin Yusufeli Havuzlu Köyü Sakinlerinin Heyelanla Mücadelesi

Kızıltuğ'un Bahar Candan ile olan bu ilişkisinin, dizinin izleyicileri tarafından nasıl karşılanacağı merak konusu olurken, geçmişteki bu görüntülerin diziye olan etkisi de tartışılıyor. İşte Benim Stilim'deki bu flörtleşme anlarının yeniden gündeme gelmesiyle birlikte, Kızıl Goncalar ve dizinin oyuncularıyla ilgili sosyal medyada birçok esprili yorum ve paylaşım yapıldı.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU