Özer, video çekimi sırasında kendi üzerinde ufak bir ateş çıkartmak amacıyla kolonya kullanmaya karar verdi. Ancak kolonyayı ateşe verirken, birden sırtının bir kısmı ve kalçası alev alev yanmaya başladı. Arkadaşları hemen panikledi ve Özer'i söndürmeye çalıştı. Etrafta buldukları bir paspasla yangını kontrol altına aldılar.

A9Caf1C4 9994 4701 B04E 2C63343721Fe

Olayın ardından Osman Nuri Özer hastaneye giderek, yanıkları tedavi ettirdi. Ardından video kayıtlarını izleyen Özer, bu komik olayı sosyal medya hesaplarından paylaştı. Kısa süre içinde video, sosyal medyada büyük ilgi gördü.

E3D3E764 59D0 4619 Ae29 83Fdb1F74921

Osman Nuri Özer, olayı şu sözlerle anlattı: "Biz komik bir video çekmek istedik. Kolonya yardımıyla hafif bir ateş vermek istiyorduk. Bir anda olay kontrolümüzün dışına çıktı. Bir anda alev almaya başladım. Ondan sonra iş ciddiye binince burada bulunan arkadaşlarım beni yere yatırıp paspasla müdahale etti ve söndürdüler. Sonrasında bizim Çoşkun ağabeyimiz yoğurtçuydu. Yanan kısmıma yoğurt sürdü. Yoğurt ağrısını aldı. Sonrasında hastaneye gittik. Orada yanık kremi yazdılar. Kremi kullandım. Şu anda hafif bir ağrım var. Normalde videoda hafif bir alev olacaktı. Kalçamda ateş olacaktı. ’Lahmacun biraz acıydı’ diyecekti arkadaşlar. Ben de ’Ne acısı’ diyerek videoda arkamdan ateş gözükecekti. Ben bir anda alev alınca video olmadı. Aslında burada yangın tüpü var. O anda insanın aklına o gelmiyor. Panik hali oluşunca Ramazan arkadaşımız yılın en iyi kahramanı seçilmesi lazım. O anda paspas aklına geldi. Paspasla vurarak söndürdü beni. Böyle bir şeyi hiç kimse denemesin. Gerçekten o an canımdan olabilirdim."

0704Ca36 C4C4 490D 91Ad Dec1Dd67C960

Arkadaşları da yaşanan olayı büyük bir panikle hatırlayarak, "O gün bizim için büyük bir travmaydı. İlk başta çok korktuk. Gerçekten sönmeyeceğini düşündük. Hatta videodan anlaşılacağı üzere ben panik oluyorum. Çünkü gerçekten orada bir can yanıyor. Ramazan kardeşimiz en son paspasla vurarak söndürdü. Sırt kısmında yanma vardı. Onu da atlattıktan sonra çok trajikomik bir olay olduğunu fark ettik. Güleriz ağlanacak halimizi derler. Dükkanımızda yangın tüpü var. Fakat 2-3 saniyelik bir olay. O an hiç kimsenin aklına gelmedi" şeklinde ifadeler kullandılar.

Olayın şaka olarak başladığı ancak büyük bir tehlike ve komik bir trajediyi içerdiği bu video, sosyal medyada büyük ilgi çekti.
KAYNAK/İHA

Editör: Ayşe Sancak