Trabzon’un Köprübaşı ilçesinin yetiştirdiği değerlerden iş insanı Hacı Bayram Aydın, yaşama veda etti. 2 ay önce yoldan karşıya geçerken otomobilin çarptığı Aydın, Ankara Bilkent Şehir hastanesinde tedavi görüyordu.
Çeyrek asırdır Ankara’da faaliyet gösteren KAR-DER’in başkanlığını yapan Av. Bülent-Levent Aydın’ın babası olan Bayram Aydın yarın Ankara Karşıyaka Mezarlığında ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak.
Bayram Aydın’ın vefatı, Ankara’da bürokrasi, Siyaset ve İş dünyasında büyük üzüntü yarattı.
Başkent’te yıllardır Trabzon ve Köprübaşılı hemşerilerinin hızır gibi imdadına yetişen Hacı Bayram Aydın’ın vefatı tüm dostlarını derinden üzdü.
Doğanlı inşaatın sahibi olan Hacı Bayram Aydın, Anayasa Mahkemesi eski başkanlarından Haşim Kılıç’ın üniversite yıllarından arkadaşı ve yakın dostuydu.





