İbrahim Beşir Önderliğinde İş Dünyası Toplantısı: Şehrimize Katkı Sağlamalıyız İbrahim Beşir Önderliğinde İş Dünyası Toplantısı: Şehrimize Katkı Sağlamalıyız

Trabzon'da Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümü öğrencilerinin Sürmene dolmuş şoförleri tarafından darp edildiği iddia edilen olayla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı.

Görüntülerde, bir dolmuşun öğrenci servisinin önünü keserek yol kenarına çektiği ve bir süre sonra servisten inen öğrenciler ile dolmuş şoförleri arasındaki kavganın kameralara yansıdığı görülüyor.

2 Mayıs günü dolmuşlarda yer bulamayan öğrenciler, üniversiteye gidebilmek için servis kiralamıştı. Ancak servisin önünü kesen dolmuş şoförleri, servis şoförü ve öğrencilere hakaretler yağdırarak saldırıda bulundu. Olayın görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından 2 dolmuş şoförü gözaltına alındı ve tutuklandı.

Trabzon’daki bu vahim olay, öğrencilerin ulaşım güvenliği konusunda ciddi endişelere yol açarken, yetkililerin duruma hızlıca müdahale etmesiyle saldırganlar adalete teslim edildi. Öğrencilerin güvenliğine yönelik bu saldırıyı kınıyoruz ve ilgili makamların gerekli önlemleri almasını umut ediyoruz.

Editör: Birol Sancak