Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) tarafından her yıl düzenlenen geleneksel Spor Şenliği'nde futbol turnuvasında bir kez daha olay yaşandı. Bu kez kavga, Mimarlık Fakültesi ile Tıp Fakültesi öğrencileri arasındaki 3.'lük maçında çıktı.

Geçtiğimiz haftalarda Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Fakültesi öğrencileri arasında yaşanan kavganın ardından benzer bir olay, turnuvanın 3.'lük maçında meydana geldi. Mimarlık Fakültesi ile Tıp Fakültesi takımları arasında oynanan maçta öğrenciler arasında çıkan sözlü tartışma, kısa sürede yumruklu kavgaya dönüştü.

Kavgada Mimarlık Fakültesi'nden R.Y. isimli öğrenci elmacık kemiği kırılarak yaralandı. Ancak, maçı 2-0 kazanan Tıp Fakültesi öğrencileri, galibiyetle ayrıldı.

Trabzonspor'da Avcı'nın Bayram Sürprizi Yıldız Transferi Trabzon'a Geliyor: Islak İmzayı Attı! Trabzonspor'da Avcı'nın Bayram Sürprizi Yıldız Transferi Trabzon'a Geliyor: Islak İmzayı Attı!

Karadeniz Teknik Üniversitesi yetkilileri, olayın ardından soruşturma başlatırken, öğrenciler arasında yaşanan bu tür şiddet olaylarının önlenmesi için gerekli tedbirlerin alınacağını açıkladı. Bu olayın üniversite camiasında büyük endişe yarattığı ve spor etkinliklerinin barışçıl bir ortamda gerçekleştirilmesi gerektiği vurgulandı.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN