Türk Kızılayı Trabzon Şubesi Kan Bağış Merkezi tarafından Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Sürmene Abdullah Kanca Meslek Yüksekokulu’nda düzenlenen kan bağışı kampanyasında, 102 ünite kan bağışı gerçekleştirildi. Ayrıca, 44 öğrenci ve personel kök hücre bağışında bulunmak üzere gönüllü aday oldu.

Meslek Yüksekokulunda geleneksel hale gelen kan bağışı kampanyalarının 19’uncusu düzenlenirken, bugüne kadar toplamda bin 335 ünite kan bağışı yapıldı. KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, toplumsal dayanışma ve sosyal sorumluluk bilincinin güçlenmesine katkı sağlayan personel ve öğrencilere teşekkür ederek “Kanın tek kaynağı insandır. Verilecek bir ünite kan ile üç kişinin hayatı kurtarılabilir.

Trabzon Futbolunun Duayen İsmi “Paşa Hoca” Mustafa Akar Hayatını Kaybetti
Trabzon Futbolunun Duayen İsmi “Paşa Hoca” Mustafa Akar Hayatını Kaybetti
İçeriği Görüntüle

Kan bağışı kampanyasına gösterilen ilgi ve hassasiyet bizleri son derece mutlu etmiştir. KTÜ, duyarlılığı ile örnek olmuştur.” dedi.

Kaynak: KTÜ BASIN MERKEZİ