Kurumlararası açıktan atama ile T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na geçiş yapacak olan Bostan için düzenlenen törene, KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Akif Cinel, Prof. Dr. Cemil Rakıcı ve Prof. Dr. Halil İbrahim Okumuş, Genel Sekreter V. Prof. Dr. Bünyamin Er, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Beziroğlu ve Ufuk Öztürk ile Rektörlük personeli katıldı.

Avrasya Basın Yayın Birliği'nden Turizm İşletmeleri ve Seyahat Acenteleri Derneği'ne Ziyaret Avrasya Basın Yayın Birliği'nden Turizm İşletmeleri ve Seyahat Acenteleri Derneği'ne Ziyaret

Törende duygularını dile getiren KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, Esra Bostan'ın 20 yıldır üniversitede özveriyle çalıştığını ve KTÜ Ekolü'nün bir mensubu olarak yeni kurumunda başarılı olacağına inandığını belirtti. Duygusal bir konuşma yapan Bostan ise KTÜ'deki yıllarının kendisi için unutulmaz olduğunu ve burada edindiği tecrübelerin hayatının her alanında rehberlik ettiğini vurguladı.

Veda töreni, Rektör Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı'nın Esra Bostan'a teşekkür plaketi takdim etmesi ve hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından sona erdi. Esra Bostan'a yeni görevinde başarılar dileriz.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA