TBMM'de Yumruklu Kavga! AK Partili Vekil Karaismailoğlu'ndan DEM Partili Vekile Saldırı TBMM'de Yumruklu Kavga! AK Partili Vekil Karaismailoğlu'ndan DEM Partili Vekile Saldırı

Babasına "Annemin İsteklerine Karışamazsın" Diyerek Crop Giymesi İçin İsrar Eden Kızın Konuşması Viral Oldu

Videoda, babasına itiraz eden küçük kız, annesinin kilo vermesiyle ilgili olarak, "Hayırdır babacım, hayırdır. Zayıflayabilir sana ne. Onun istediklerine sen karışamazsın. Kendi istediklerini yapacak. Hatta buraya kadar crop da giyecek." şeklinde konuşuyor. Babası ise kıza, "Niye giyecek? Crop giyemez, izin vermiyorum." yanıtını veriyor.

Küçük kız ise babasının kararına itiraz ederek, "Giyebilir. Sen izin vermiyorsun ama annem yine giyecek. Hatta annemle beraber takım croplarımız var, onları da giyeceğiz. Bütün ama bütün üstlerini atmaz mıyım? Zaten az bir şeyin var, onları da atayım bari." sözleriyle annesine destek veriyor.

Bu konuşma, sosyal medyada hızla yayılarak büyük ilgi gördü. Kullanıcılar, küçük kızın cesaretini ve annesine olan desteğini takdir etti. Video, annelerin kendi tercihlerine sahip çıkma ve çocuklarının da bu konuda destek olma hakkını vurgulaması açısından önemli bir örnek olarak nitelendirildi.

Muhabir: BİROL SANCAK