Rize'de Özel Eğitim Öğrencileri Pizzalarını Kendi Elleriyle Yaptı Rize'de Özel Eğitim Öğrencileri Pizzalarını Kendi Elleriyle Yaptı

“Hedefimiz bütün Türkiye’yi kucaklamak” (FOTO BAŞLIK) Dernek Başkanı İsmail Turgut Öksüz, bu etkinliğin amacının Türkiye'nin dört bir yanından üniversite eğitimi almak için gelen gençleri Trabzonlu gençlerle buluşturmak olduğunu belirtti.

İftar yemeğine Trabzon dernekleri, sivil toplum kuruluşları, sanatçılar, Üniversiteli Trabzonsporlular Derneği üyeleri ve basın mensupları katılım gösterdi. Konuşmasında dernekçilik anlayışını ve gençlerin önemini vurgulayan Başkan Öksüz, gençlerin geleceğe taşıyacağı sivil toplum kuruluşlarını ve dernekleri örnek almak istediklerini ifade etti.

Başkan Öksüz ayrıca, derneğin üyeleri arasında birçok üniversiteden gençlerin bulunduğunu ve pandemi sürecinde zorlu bir dönem geçirdiklerini ancak yeniden yapılanarak çalışmalarına devam ettiklerini belirtti. Derneğin hedeflerinden birinin Türkiye'nin dört bir yanından gelen üniversite öğrencilerini Trabzonlu gençlerle buluşturmak olduğunu dile getirdi.

Üyelerinin iş bulma konusunda da destek verdiklerini aktaran Başkan Öksüz, bugüne kadar 440 Trabzonlu kardeşlerini işe yerleştirdiklerini ifade etti. Derneğin amacının daha fazla temsil makamına ulaşmak olduğunu vurgulayarak katılımcılara teşekkürlerini iletti.

Muhabir: BİROL SANCAK