Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkut Çelebi, Arsin Organize Sanayi Bölgesi'nin 22. Olağan Genel Kurulu'nda önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Çelebi, Arsin Kaymakamı Ömer Sirkeci, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Mehmet Şafak, Arsin OSB Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Ali Sakarya ve birçok sanayiciyle bir araya geldiği genel kurulda, üretim sektörünün öncelikli ihtiyaçlarından birinin lojistik depolama alanları olduğunu vurguladı.

Çelebi, yaptığı konuşmada, "Firmaların ürettikleri malları depolamaları için mutlaka lojistik depo ihtiyacı vardır. Şehrin doğu, batı ve güneyine lojistik depolar inşa edilmelidir. Yeni seçilecek yerel yöneticilerden öncelikli isteklerimizden birisi budur" dedi.

Eğitimci Yazar Dursun Ali Taşçı Rize'de Son Yolculuğuna Uğurlandı Eğitimci Yazar Dursun Ali Taşçı Rize'de Son Yolculuğuna Uğurlandı

Ayrıca, organize sanayi bölgeleri ile ilgili çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Çelebi, Araklı'da Tekstil OSB'nin yanı sıra şehrin doğusunda bir karma OSB kurma planlarını açıkladı. En önem verdikleri projelerden birinin de Su Ürünleri İhtisas OSB olduğunu belirten Çelebi, bu konuda arazi tespit çalışmalarını sürdürdüklerini dile getirdi.

Başkan Çelebi, Arsin OSB'deki sanayicileri de bakanlık tarafından birçok ödüle layık görülmeleri nedeniyle kutlayarak, üretime, istihdama ve ihracata verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN