LÖSEV'in geleneksel iftar buluşmaları, kanser hastaları ve ailelerinin bir araya gelerek paylaşma ve dayanışma duygusunu yaşamalarını sağlıyor. Trabzon'da düzenlenen bir iftar yemeğinde, lösemi ve kanser hastası çocuklar ile aileleriyle birlikte yetişkin kanser hastaları ve iyileşmiş gençler bir araya geldi. LÖSEV Samsun Sosyal Hizmetler Yönetmeni Aslı Kara, bu buluşmada insanlar arasında yardımlaşma ve dayanışmanın gücünü vurgulayarak vakfın 25 yıldır artan bir yardımlaşma ve dayanışma ruhuyla hareket ettiğini belirtti.
205Fd390 46C5 4F07 Ae06 Af1Ff0229Eff

Ramazan Ayı boyunca yapılan fitre, fidye ve zekât bağışlarıyla birlikte kuru gıdadan et ve et ürünlerine kadar birçok gıda desteği ailelere ulaştırılıyor. Ayrıca, zekât bağışları ile yoksunluğu tespit edilmiş lösemi ve kanserle mücadele eden çocuklar ve annelerine 12 ay boyunca nakit yardım yapılıyor. LÖSEV'in LÖSANTE Hastanesi'nde ise ihtiyaçlı lösemi ve kanser hastası çocuklara tamamen ücretsiz tedavi sunuluyor.
5Ca98Eee 4257 41D8 9F79 D5Af764F5789

Ulaştırma Bakanı Uraloğlu Trabzon Havalimanı ve Yeni Projeler Hakkında Detaylı Bilgi Verdi Ulaştırma Bakanı Uraloğlu Trabzon Havalimanı ve Yeni Projeler Hakkında Detaylı Bilgi Verdi

Ramazan Bayramı bağışlarıyla, lösemili çocukların ve ailelerinin yoğun bakımdan kan ve trombositlerine, yurtdışı ilaçlarından buzdolaplarına kadar tüm ihtiyaçları karşılanıyor. Yardımseverler, Türkiye'deki bütün banka şubelerinden, PTT şubelerinden, LÖSEV Ofislerini arayarak ya da ziyaret ederek, SMS yoluyla veya online bağış platformu üzerinden bağışlarını gerçekleştirebilirler. Detaylı bilgi ve bağış yapma imkanı için https://www.losev.org.tr/bagis/Ramazan.html linkine başvurabilirsiniz.
9B919860 Ff0C 4C64 883E B00E274Ffbb2

Muhabir: AYŞEN KARABİNA