Musa Turan, gençlerle yaptığı konuşmada şunları dile getirdi: "Maçka'da geldiğimiz noktada, gençlerin daha fazla aktif olmasını ve verilecek kararlarda söz sahibi olmasını istiyoruz. Ben Belediye Başkanlığı koltuğuna oturduğumda, sanki siz oturuyormuş gibi hissettireceğim. Hata yaptığımda bana bu hataları söyleyebileceksiniz. Ben bunların farkına varmayabilirim, fakat sizin tavsiyelerinizle bu hataları düzeltebilirim. 'Ben yaparım, ben ederim' anlayışını sosyal demokrat olan hiç kimseye yakıştıramam."

Turan, Maçka'da yoğun ilgi gördüklerini ve insanların parti ayrımı yapmaksızın kendilerine destek verdiğini belirtti. Kamuoyuna yönelik yapacakları kampanyada siyasi ayrım yapmadan herkesle kucaklaşacaklarını ve Maçka'nın çıkarlarını önceleyeceklerini vurguladı.

Adaylık sürecinde öncelikli hedeflerinin, mevcut sorunları çözmek olduğunu ifade eden Musa Turan, ilk icraatlarının Maçka'da yapılan otoparkla ilgili düzenlemeler olduğunu söyledi. Ayrıca, ilçenin otogar eksikliğini çözme planları olduğunu ve halk pazarı açacaklarını da açıkladı. Halk pazarıyla yerel üreticilerin emeğini koruyacaklarını belirten Turan, çiftçiye, esnafa ve diğer kesimlere yönelik sıkıntıları ve ihtiyaçları dinleyerek çözüm odaklı bir belediye yönetimi oluşturacaklarının altını çizdi.

Musa Turan, gençlerin katılımına ve Maçka'nın geleceğine duyduğu güveni ifade ederek, ilçenin sorunlarını birlikte çözmek için çalışacaklarını belirtti.
TAKA/TUNCAY UÇKUN

Editör: Doğukan ÖZKURT