Trabzon'un Maçka ilçesinin Belediye Başkanı Koray Koçhan, esnaf ve vatandaş ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. İlçede 7'den 70'e her kesimden vatandaşların büyük sevgi gösterilerine maruz kalan Başkan Koçhan, ilçede yaptığı çalışmalarla da geniş bir takdir kazanıyor.

Başkan Koçhan, ilçe başkanı Turgay Çoban ve yönetimi ile sık sık vatandaşlarla bir araya gelerek, yeni dönemde gerçekleştireceği projeleri paylaşıyor ve seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

2023 Hedefi: 53 Bin Ton Asfalt

Son 20 günde ilçede gerçekleştirdikleri asfalt atağını vurgulayan Başkan Koçhan, "2023 yılında toplamda 53 km'lik asfalt çalışması gerçekleştirdik. Ayrıca kurduğumuz beton tesisi ile kuru beton çalışmalarımızı da eş zamanlı olarak sürdürüyoruz. Maçka'da hayata geçirdiğimiz birçok proje ile ilçemize değer katıyoruz. Yeni dönemde de projelerimizle hizmete devam edeceğiz" dedi.

Vatandaşların Takdiri Başkan Koçhan'ı Memnun Ediyor

Her zaman vatandaşlarla bir araya gelerek onların taleplerini dinleyen Başkan Koçhan, "2010 yılından bugüne kadar Maçka'da vatandaşlarımızın takdirini kazandık. Yaptığımız çalışmalar ve hayata geçirdiğimiz projelerle sürekli olarak oy sayımızı artırdık. 2023 seçimlerinde de oyumuzu artırarak hizmete devam edeceğiz. Gönülden yapılan hizmetler gönüller kazanır ilkesiyle hareket ediyoruz. Milletimizden aldığımız güçle çalıştık, aldığımız güçle çalışmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.


TAKA/HABER MERKEZİ

Editör: Doğukan ÖZKURT