Başkan Koçhan, konuşmasında Maçka ilçesine duyduğu sevgi ve bağlılığı vurgulayarak, "Maçka ilçeme ayrı bir sevdam var. Maçka bizim kırmızı çizgimizdir, sevdamızdır. İlçemizin tarihinde yapılamayan yatırımları ilçemize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyorum. Tüm bu hizmetleri Koray Koçhan olarak tek başına yapmadım, her zaman yanımda sizler vardınız" dedi.

73Ce3Edf 0274 4Dae 8845 61B4Ea021D83

Başkan Koçhan, halkın önemine vurgu yaparak, "Sizlere sevdalıyım. Yanımda olduğunuz zaman gücüme güç katıyorsunuz. Halk olmadan hiçbir şey olmaz. Sizlere ne kadar hizmet etsek de yetmez. Maçka halkımız her zaman her hizmetin en güzeline layıktır. Sizleri çok seviyorum. Durmadan, yılmadan, yorulmadan, kararlılıkla, emin adımlarla yolumuza ilerliyoruz" şeklinde konuştu.

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya'dan Kazada Hayatını Kaybeden Özer Korkmaz ailesinin acına ortak oldu Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya'dan Kazada Hayatını Kaybeden Özer Korkmaz ailesinin acına ortak oldu

19Edda4F 21A8 4Eb6 8005 959126E9Ae60

Başkan Koçhan'ın semt pazarında halkla buluşması ve yatırımlarını değerlendirmesi, ilçe sakinleri tarafından olumlu bir şekilde karşılandı.
TAKA/AYŞEN KARABİNA

Editör: Doğukan ÖZKURT