Süper Lig’in 35. haftasında evinde Galatasaray’ı konuk edecek olan Trabzospor’da hazırlıklar sürüyor Süper Lig’in 35. haftasında evinde Galatasaray’ı konuk edecek olan Trabzospor’da hazırlıklar sürüyor

Bölgesel Amatör Lig 2.Grupta sezonu ikinci sırada tamamlayan ve 3.Lig’e yükselme adına Play-Off oynama hakkı kazanan Trabzon ekibi Maçka Belediyespor, son 16 turunda kendi grubunun üçüncüsü Ünye 1957 ile karşı karşıya gelecek.

Karşılaşma Giresun’da Oynanacak

Giresun Çotanak Spor Kompleksi’nde 11 Mayıs Pazar günü oynanacak olan müsabaka saat 15.00’te başlayacak. 3.Lig’e yükselme adına tek yürek olan Mavi-Beyazlı ekip, Ünye maçı hazırlıklarına tam gaz devam ediyor. Trabzon ekibi, rakibini mağlup ederek adını son 8 takım arasına yazdırmak istiyor.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN