Başkan Koçhan, şehit Eren Bülbül'ün kabrini ziyaret ederek seçim kampanyasına başladı. Bu duygusal anlarda, şehit Eren Bülbül'ün annesi Ayşe Bülbül ile sarılıp dua alışverişi yaşandı. 

1221Ef11 B89F 4785 Be63 5F06736Af206

Başkan Koçhan, yaptığı açıklamada, "Allah’a şükürler olsun ki bir kez daha Maçka’mıza hizmet görevini Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan bizlere tevdi etti. Biz de hep birlikte Maçka’mızın gururu olan vatan için, bayrak için, ezan için canını düşünmeden veren Eren’imizin kabrini ziyaret ederek başlıyoruz. Bizler Cumhurbaşkanımızın liderliğinde her zaman milletimizin emrinde hizmetinde olacağız. Bu gurur ve mutluluk bize yeter. İlk ziyaretimizi Eren’imizin kabrini Ayşe annemizin hayır duasını alarak başlatmak istedik. Her zaman dediğim gibi, ben de Ayşe annemizin bir oğluyum. Yüce Rabbim şehitlerimizden razı olsun. Onların şefaatine bizleri layık eylesin. Onları utandıracak işleri yapmaktan muhafaza eylesin. Maçka’mıza hayırlı olsun. Yapacak çok işimiz var. Kapı kapı dolaşarak, milletimizi ziyaret ederek, Maçka’mızda rekor bir oy ile yola devam edeceğiz inşallah" şeklinde konuştu.

5F9848C5 8A26 4B88 B814 Ba051783Bb36

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya Stratejik Planlama İçin Halkın Görüşlerini Alıyor Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya Stratejik Planlama İçin Halkın Görüşlerini Alıyor

Düzenlenen programda Maçka Belediyesi Başkan Vekili Ömer Faruk Adıgüzel, AK Parti Maçka İlçe Başkanı Turgay Çoban, AK Parti Maçka Kadın Kolları Başkanı Hülya Koç, Muhtar Kubilay Öztürk ve vatandaşlar da yer aldı. Koray Koçhan'ın tekrar aday gösterilmesi ve duygusal başlangıcı, seçim sürecinin ilçede nasıl şekilleneceğini merakla bekleyen yerel halk arasında büyük bir heyecan yarattı.
TAKA/AYŞE SANCAK 

9F229Be3 94C8 45C5 A4C8 Cb36C49Ea3Fc

Editör: Ayşe Sancak