Dev Proje Başladı
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, kentin ulaşım altyapısını güçlendirecek projeleri yerinde takip etmeye devam ediyor. Son olarak Maçka ilçesinin kırsal mahallelerini Akçaabat ve Düzköy’e bağlayacak olan yol çalışmalarını inceledi.
KOLAY ULAŞIM
Başkan Genç, proje kapsamında Maçka’ya bağlı Yaylabaşı, Üçgedik, Ormanüstü, Çamlıdüz ve Çeşmeler Mahalleleri ile Akçaabat ve Düzköy’ün birbirine bağlanacağını belirtti. “Uzakları yakın ederek gönül köprüleri kuracağız” diyen Genç, Yaylabaşı’ndan Haçka Yaylası güzergahı üzerinden Akçaabat’ın yaklaşık 49 kilometre mesafede olduğunu, yeni yol ile bu mesafenin daha kolay aşılacağını vurguladı.
TRABZON İÇİN KESİNTİSİZ HİZMET
“Tüm enerjimizle halkımızın hizmetindeyiz” diyen Başkan Genç, Trabzon’un her noktasında ulaşım imkanlarını iyileştirmek için çalıştıklarını ifade etti. Yol projesinin tamamlanmasıyla hem turizm potansiyelinin artması hem de bölge halkının yaşam kalitesinin yükselmesi bekleniyor.