Çetenin Faaliyetleri ve Yakalanan Şüpheliler

Operasyon kapsamında elebaşının da içinde bulunduğu 27 kişi, farklı illerde gerçekleştirilen operasyonlarla gözaltına alındı ve hakim karşısına çıkarıldı. Tüm şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Çetenin Suç Faaliyetleri

Çetenin Bursa merkez ve İnegöl'de gerçekleştirdiği vadeli araç alım satım faaliyetleri sırasında, silah zoruyla vatandaşlardan yüksek miktarlarda para tahsil ettiği tespit edildi. Ayrıca, silahlı saldırılarla tehdit ettikleri kişilere ve iş yerlerine yönelik saldırılar düzenledikleri belirlendi.

Operasyon Detayları ve Ele Geçirilen Deliller

Operasyonlar sonucunda yapılan aramalarda, çetenin elinde bulundurduğu 16 tabanca, 53 çek ve senet, binlerce fişek, nakit para ve dövizler ile lüks araçlar ele geçirildi.

Ayhan Bora Kaplan Soruşturmasında Yeni Gelişme: 4 Kişi Gözaltına Alındı Ayhan Bora Kaplan Soruşturmasında Yeni Gelişme: 4 Kişi Gözaltına Alındı

Çetenin İnegöl'deki Kökleri ve Çökertilmesi

İnegöl'de çetenin faaliyetlerini başlatan kişinin 41 yaşındaki bir iş kadını olduğu belirlendi. Çetenin faaliyetlerine son vermek amacıyla yapılan operasyonlarla birlikte çete kökten çökertildi.

Adli Süreç ve Tutuklamalar

27 şüpheli, adliyeye sevk edildikten sonra çıkarıldıkları mahkemece tamamı tutuklanarak cezaevine gönderildi. Organize suç örgütüne yönelik sıkı bir takip ve operasyonla, suçlular adalet önüne çıkarıldı.

Editör: Birol Sancak