Trabzon'un Ortahisar ilçesinde önemli bir isim olarak bilinen Makine Mühendisi Haydar Revi, AK Parti'de uzun yıllar hizmet vermiş ve çeşitli görevlerde bulunmuş deneyimli bir siyasetçi olarak dikkat çekiyor. Haydar Revi'nin Ortahisar Belediye Başkanlığı için adı ciddi bir şekilde konuşulmaya başlandı.

AK Parti’ye İl Genel Meclisi Üyesi, İl Genel Meclisi Başkanı ve 5 yıl İl Başkanı olarak hizmet eden Makine Mühendisi Haydar Revi de Ortahisar için ciddi konuşulan isimlerden birisi. Revi, Trabzonlu Bakan ve Milletvekilleriyle birlikte görüştü, İl başkanı ile istişare yaptı. 

2001 yılında katıldığı Adalet ve Kalkınma Partisi saflarında 2004 yılında İl Genel Meclisi üyesi seçilen ve ardından da il genel meclisi başkanı olan Haydar Revi bu görevinden sonra da il başkanı olarak atandı. 5 yıl süreyle başarılı bir il başkanlığı yapan Haydar Revi görevi bıraktıktan sonra önce Artvin sonra da Giresun il koordinatörlüğüne getirildi.

İYİ Parti Kongresi Sonrası Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık'ın Açıklamaları İYİ Parti Kongresi Sonrası Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık'ın Açıklamaları

Trabzon merkez ilçenin çocuğu olan Haydar Revi’nin şimdilerde adı Ortahisar Belediye Başkan adayı olarak geçiyor. Revi de bu anlamda girişimlerde bulunuyor. Edinilen bilgilere göre Revi, Bakanlarla görüştü ve milletvekillerini de bilgilendirdi. AK Parti il başkanı Dr.Sezgin Mumcu ile de istişare yaptı.
Revi, TAKA Gazetesine yaptığı değerlendirmesinde ise şunları söyledi:

‘Bizler bu kentin aşığıyız. Ortahisar sınırları içinde doğduk büyüdük ve İl başkanı olarak sayın  Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde Trabzon’a çok önemli hizmetler yaptık.. Yeni bir hizmet kervanı sürülmeli ve bu kervanı sürmeye de talip olduğumu belirtmek isterim.’
TAKA/NEZİHA ÇAKIROĞLU

Editör: Doğukan ÖZKURT