İstanbul'da 15 yaşında bıçaklanarak öldürülen Minguzzi'nin vefatından sonra ailesinin yaşadıklarının anlatıldığı 13 dakikalık belgesel, festival kapsamında şehir merkezindeki sinema salonunda gösterildi.

Yönetmenliğini Fuzule Tezcan'ın yaptığı belgeseli izleyenler arasında Minguzzi'nin anneannesi Aynur Akıncılar, teyzesi Aylin İyiyazıcıoğlu ile kuzenleri de yer aldı.

Gümüşhane’de 650 Kişilik İftar Buluşması! Gençlik ve Şehir Aynı Sofrada
Gümüşhane’de 650 Kişilik İftar Buluşması! Gençlik ve Şehir Aynı Sofrada
İçeriği Görüntüle

Minguzzi ailesi ile tanışma ve belgesel çekim sürecine ilişkin katılımcılara bilgi veren Fuzule Tezcan, 'Ahmet, hepimizi birleştiren bir güç oldu.' dedi.

Aylin İyiyazıcıoğlu da Trabzon halkının yeğenine sahip çıktığını belirterek, 'Bizleri yalnız bırakmayan ve destek veren herkese teşekkür ediyorum. Buraya gelmiş olmanız çok kıymetli.' diye konuştu.

Kaynak: AA