Trabzonspor bir şekilde bu sezonu kurtardı. Gelirleri olmadı ama en azından devre arasında da transfere milyon dolarlar harcamadı. Elindeki kadro ile ilk 3’ün içinde kalmaya çalışacak ve diğer taraftan da Kupa’yı almak için mücadele verecek.

Trabzonspor taraftarları Kupa’da Galatasaray’ı istiyorlar. Çünkü Galatasaray en zayıf anında Trabzonspor’u yakaladı ve 5 gol birden attı. Şimdi bunun acısını çıkarmak için yeni sezonu bekleyemeyeceğiz.

Sevgili Okurlar,

Bir çağrım da Yönetime ve Başkan ile Abdullah Avcı’ya.

Zamanınız var.

Trabzonspor maç kazanmasa bile ilk 5’te ligi bitirir.

Kupa’da finale kadar gidebilecek pozisyondayız.

Sizler artık yeni sezona kilitlenin.

1-Sakat ve bilinmeyen yaşlı oyuncuları almayın.

2-Lisansı elinde bulunan oyuncuları takip edin.

3-Trabzonspor’un milyon dolarların menajerlere ödemeyin.

Trabzonspor gelecek sezonun kadrosunu kuracak. Artık daha güçlü bir takım kurmalı. Zira bu sezon hem Fenerbahçe hem de Galatasaray kadro olarak Trabzonspor’dan çok daha geniş bir alan buldu.

Trabzonspor kısıtlı imkanlarla birlikte buralara kadar geldi.

Şimdi futbolu biraz daha oturmuş halde.

Onuachu ile Pepe bundan sonra beklenen katkıları verebilirlerse çok daha iyi olacak.

Trabzonspor için önce gelecek sezonun çalışması.

Tüm transferlerin Lige kampa yetişeceği bir anlayışla işe sarılmalılar.

Kim?

Yönetim…
 

ANKARAGÜCÜ TARAFTARI

Ankaragücü Türkiye’nin eski kulüplerinden birisidir. Geçmişte çok önemli başarıları vardı. Fakat son yıllarda inişli çıkışlı dönemler yaşadı. Ankaragücü özellikle 2.lige kadar düştüğü dönemlerde Trabzonspor yönetimi hem de taraftarı olarak hep destek verdik. Skor ne olursa olsun iç içe maçları izledik. Bu dostluk Fenerbahçeyi 3-0 yendikleri maçta tribünlere yansıdı. 61.dakikada ‘Bize her yer Trabzon’ diye bağıran Ankaragücü taraftarı büyük takdir topladı. Ve Emre Bölezoğlu eski takımına hiç ama hiç acımadı.

EDİN VİSCA

Türkiye’ye gelmiş geçmiş en iyi 4 yabancıdan birisidir. Hagi, Şota, Alex ve Edin Visca. Gerçek bir profesyonel ve Abdulah Avcı ile birlikte yeniden doğdu. Başakşehir maçında öyle zor pozisyonda golü attı ki, hiç bir hücum oyuncusunun yapamayacağı işleri yaptı. Önce topu rakibin üzerinden aşırdı. Ardından sol ayağı ile yumuşattı ve durdurmadan sağ ile vurarak topu köşeden ağlara bıraktı. Maçtan sonra da Yunus Emre Sel ile konuştu. Boşnak Yıldız, Trabzonspor’un toparlanacağını daha önce söylediğini ifade ederek Trabzonspor Kulübü büyük bir kulüp mesajını verdi. Dışardan oyuncu alacaksan Edin Visca’ları bulup alacaksın.

VALİMİN DE HİSLERİ VAR

Whatsapp Image 2024 02 28 At 11.21.32

Trabzonlular hangi makamda olursa olsun futbol sevgilerini ve tarafgirliklerini asla gizleyemezler. Bunlardan birisi de Antalya’nın Trabzonlu Valisi Hulusi Şahin. Antalya’da üniversitede okuyan öğrenciler kendisi ile açılışta buluştu ve Trabzonspor atkısı takdim ettiler. Trabzonlu Gençler Grubu adına verilen kaşkolu alan Antalya Valisi Hulusi Şahin’in mutlu olduğu gözlemlendi.

HANGİSİNE VERSEK?

Trabzon’da divan seçimi heyecanı zirve yaptı. Yarın yapılacak olan Divan seçiminde İdmanocağı’nın sporcusu, yöneticisi ve başkanı olmuş isimler yarışacak. Hayrettin Hacısalihoğlu, Mahmut Ören ve Emin Kahraman kantara çıkacak. Güzel bir kampanya yaptılar. Şimdi İdmanocağı yönetimi tartışıyor, oyları kime vereceğiz diye. Ocaklılar bu kez çok zor durumda kaldılar. Ocak yönetiminde Emin Kahraman bir tık önde imiş.

GÖNLÜ ZENGİN

B A H A T T İ N

Bahattin Köroğlu. Yıllardır bıkmadan usanmadan KTÜ’de ve Tıp Fakültesi’ndeki öğrencilere yeme içme hizmeti verir. İhtiyacı olana da Doktor bulur. Bahattin’in Doktor Cafedeki Eski Başhekim Yüksel Aliyazıcıoğlu ve arkadaşları ile sohbeti. Biraz siyaset, biraz spor.

BİRAZ DA NOSTALJİ

Ayakta Sağda

Aziz Öğütcen.. Damadı Fatih Tekke kadar yetenekli olmasa bile Trabzon’un gelmiş geçmiş iyi sağbeklerinden birisi. Yerini Turgay Semercioğlu’na kaptırmasa belki çok daha yakından tanınacaktı.

Azi̇z Öğütcen

Spor yazarımız Servet Özkara ile Sebatspor’da ve Ünivresite takımnda oynayan Oğütcen TAKA Gazetesi Spor servsini ziyaret etti, Özkara ve Yahya Karabina ile spor sohbeti yaptı.