Söz Vermiştim Geldim Söz Vermiştim Geldim

Özellikle Tuhafiyecilerin., Kuyumcuların, Beyaz eşya satıcılarının, Ayakkabıcıların, Bakırcıların yoğun olduğu bölgeden mutlaka bir Ortahisar Belediye Meclis üyesi seçilebilecek yerden gösterilmesi istenirken, Tufafiyeciler odası başkanı Ahmet Aydın’ın daha önce de siyaset yapmış olması sebebiyle önerilebileceği belirtildi,

A Y D I N-4

İSKENDERLİ’YE GİTTİLER

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Bekir Aktürk, yakın dostu, Hizmet-İş Sendikası önceki başkanı İsmail Hakkı Kaplan ile Tonya’nın yüksek mahallerinden İskenderli’ye gittiler. Aktürk, İskenderli’de taziye ziyaretinde bulunduktan sonra, bazı muhtarlarla da bir araya gelerek istişarede yaptı. Muhtarların yaptığı görevin önemine dikkat çeken Aktürk, milletin temsilcileri olan muhtarların konfederasyon olarak her zaman yanlarında olduğunu söyledi.

A K T Ü R K-1

KAHVELER BAŞKANDAN HATIRI GENÇLERDEN

Trabzon’un Of ilçe belediye başkanı ve AK Parti belediye başkan adayı Salim Salih Sarıalioğlu, ilçedeki cafeleri ziyaret etti. Gençlere kahve ısmarlayan Sarıalioğlu, “Kahveler benden hatırı sizin gibi kıymetli gençlerden” dedi. Sarıalioğlu, “Kahveler bizden, kırk yıllık hatır sizden artık gençler.Bugünkü kankalarımız gençler.

K A H V E

Muhabbet koyu, gönüller hoş.Biz kiminize ağabey, kimine arkadaş, kimine kardeş olmaya devam ediyoruz. Zamane gençleri kıpır kıpır, hayat dolular.Enerjileri hiç bitmesin, Maşallah. Kahveler bizden, sohbet sizden dedik gençlerimize” diye konuştu.

GEÇMİŞ OLSUN HOCAM

Akçaabat belediyesi önceki başkan yardımcılarından, emekli din görevlisi Cevat Birinci, sağlık sorunları nedeni ile tedavi görüyor. Uzun zamandır tedavi gören Birinci’nin durumu her geçen gün iyiye gidiyor. Akçaabatlılar Vakfı Başkanı Yaşar Erbaşaran, Birinci’yi tedavi gördüğü hastanede ziyaret ederek, ‘Geçmiş olsun’ dileklerini iletti. Birinci, tüm dostlarına selamlarını iletti.

B İ R İ N C İ

AHMET METİN GENÇ SÖZ VERDİ!

Trabzon Bayburt Yardımlaşma ve Kültür Derneği  Sadettin Okay, Trabzon  Gümüşhaneliler Derneği  başkanı Murteza Eroğlu, Trabzon Giresunlular Derneği  başkanı Cemil Alpaslan ve Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi’nin bir araya gelerek oluşturdukları “Trabzon Hemşeri Dernekleri Platformu” Trabzon’a gelen hasta yakınları için konuk evi yapılması noktasında mücadelesi sonuç verdi.

Ahmet Meti̇n Genç-5

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av.Ahmet Metin Genç projelerinin en baş sırasına “Hasta Yakınları Refakatçi Evi” ni koyarak bu konuda söz verdi. Özellikle Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi  on yıla yakındır bu projeyi hep kamuoyunda diri tutuyor seslendiriyordu. Doğrusu bu proje Trabzon’un çok ama çok büyük bir ihtiyacını karşılayacak bu şehre şifa aramaya gelenlerin yakınları sağda-solda dışarda-parklarda-cafelerde değil bu tesiste kalabilecek.

MHP HEDEFİNE ULAŞABİLİR Mİ?

Şalpazarı-Beşikdüzü ve Çarşıbaşı ilçesinde Belediye Başkan adayları çıkaran MHP’nin Trabzon’da yerel seçimleri sınavı çok önemli .Üçte-üç hedefi bakalım tutacak mı? MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar Partisini ayakta tutmak için her yolu deniyor ve direniyor.

Ayar-30

Türki siyasetin 55 yılını vuran köklü bir partinin Trabzon’da il başkanlığını yapmak kolay değil? Başkan Ayar’a bu zorlu ve sıkıntılı süreçte MHP Trabzon İl Yönetimi Ortahisar İlçe teşkilatı ilçe başkanları ve Ülkü Ocakları tam destek veriyor. MHP’de eski başkanlar ve partiye omuz veren dava adamları da destek verirse Cumur ittifakına sadık kalınarak 3 te 3 başarı neden gelmesin ki?

BEŞİKDÜZÜ CUMUR İTTİFAKI!

MHP Beşikdüzü Belediye Başkan adayı Barış Öztürk’ün aday tanıtım törenine ilgi ve katılım yoğundu. AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Metin Genç’in de katıldığı törende  hem AK Parti Beşikdüzü İlçe Bakanı İsa Kahraman hem de MHP Beşikdüzü İlçe Başkanı Doğukan Zıp konuşmaları programa damgasını vurdu. AK Parti Beşikdüzü İlçe Bakanı İsa Kahraman’ın yaptığı konuşma ise AK Parti ve MHP arasında adaylık krizi var anlayışını alt-üst etti. Her iki ilçe başkanı da Beşikdüzü’nde Barış Öztürk’ün kazanması için varımızı-yoğumuzu  ortaya koyacağız mesajı verdi.

Beşik-1

HASAN SÜHA SARAL GERÇEĞİ

CHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Süha Saral şehirde tanınmıyor tutmaz denilenin aksine gittiği her yerde büyük ilgi görmeye devam ediyor. İş hayatı ve sosyal yaşamı başarılarla dolu Hasan Süha Saral gerçeğini görmezden gelmemek gerek.  Her buluşmada ve toplantıda kendisini dinleyenler ön yargılarını bir kenara bırakıp Saral’a övgü dolu sözler dile getiriyor. Bir çok partili ise “Keşke zamanlama olarak daha erken adayımız açıklanmış olsaydı .Fakat kim ne derse desin Hasan Süha Saral başkanımız bu yarışın içinde en güçlü aday. Gereken samimi sahiplenme olur partimiz birlik ve beraberlik içinde Büyükşehir yarışına asılırsa çok güzel bir başarı sağlarız” mesajı veriyorlar.

Saral-7

Editör: Doğukan ÖZKURT