Bayram Tatilinde Havacılıkta Rekorlar Kırıldı; Türkiye Havada Kaldı!.. Bayram Tatilinde Havacılıkta Rekorlar Kırıldı; Türkiye Havada Kaldı!..

Melih Turizm'in Yönetim Kurulu Başkanı Sayit Arslantaş ve ekibi, Sürmene Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı ve Sürmene Usta Eller Bıçakçılık'ın sahibi Selahattin İsmailoğlu ve Haunedy Doğal Yöresel Hediyelik Ürünler Mağaza ortağı Ali Rıza Köroğlu'nu ziyaret etti. Türkiye'nin dört bir yanına tur düzenlediklerini ifade eden Arslantaş, Doğu Karadeniz Bölgesi'ne olan ilginin her geçen gün arttığını söyledi.

Sayit Arslantaş, şunları söyledi: "Melih Turizm, kuruluşundan itibaren hızlı bir şekilde büyümeye devam etmektedir. Gezi ve tatil planlarını cazip fiyatlar ve kolay ödeme seçenekleri ile sunarak, planlıyoruz. Tur paketlerinin çeşitliliği, en konforlu otelleri ve 7/24 hizmet ile; seyahat adına istediğiniz her detaya ulaşabileceğiniz adres olmaya devam ediyoruz. Melih Turizm ekibi olarak, belli bir disiplin içerisinde, üzerinde çalıştığımız her tur programı için iş akışını düzenliyor ve bu sürece sadık kalmasına özen gösteriyoruz. Afyonkarahisar, Eskişehir, Kütahya ve Uşak'tan, Doğu Karadeniz Bölgesi turlarına ilgi her geçen gün artmaktadır."

Doğu Karadeniz Bölgesi'nin tarihi, doğal ve kültürel güzelliklerini tanıtmak amacıyla bölgeye ziyarette bulunduklarını belirten Sayit Arslantaş, Sürmene'deki esnaf ve işletme sahiplerine teşekkür etti. Ayrıca, Sürmene'de bulunan Haunedy Yöresel Mağaza sahipleri Ali Rıza Köroğlu ve Ömer Sarıalioğlu'nu da bu güzel işletmeyi bölgeye kazandırdıkları için tebrik etti.

Melih Turizm, doğa ve kültür turizmi açısından zengin olan Doğu Karadeniz'e olan ilgiyi göz önünde bulundurarak, bu bölgedeki turistik faaliyetlere katkı sağlamaya devam ediyor.
TAKA/TUNCAY UÇKUN

Editör: Ayşe Sancak