İki gün süren etkinlik kapsamında, ilk gün tüm bayilere Sürmene Çamburnu'nda çam ormanlarının arasında unutulmaz bir deneyim yaşatıldı. Ardından, Of'ta Ali Osman Ulusoy ailesinin tarihi konağında yöresel öğle yemeği ikram edildi. Bu öğle yemeğinde, Mercedes-Benz bayileri için özel bir atmosfer ve lezzetler sunuldu.

Giresun Görele'de Dere Yatağına Yapılan İnşaat Yıkıldı Giresun Görele'de Dere Yatağına Yapılan İnşaat Yıkıldı

Etkinliğin ikinci gününde ise Trabzon'un tarihi ve otantik yerleri gezildi. Bu gezide, Trabzon Atatürk Köşkü ve Maçka Sümela Manastırı gibi önemli noktalar ziyaret edildi. Tarihi ve kültürel değeri olan bu yerlerde geçen zaman, katılımcılar için unutulmaz bir deneyim oldu.

Organizasyonun bir parçası olarak konuşma yapan Ali Osman Ulusoy Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı E. Hülya Ulusoy, "HASSOY" olarak Mercedes-Benz Türk olarak, gelişimin ve dönüşümün öncülüğünü üstlendiklerini belirtti. Araçlarının yenilikçi yaklaşımı, sürdürülebilirlik vizyonu ve üst düzey kalite anlayışının altını çizen Ulusoy, bu hedefe ulaşmada Mercedes-Benz Türk ailesinin iş ortaklarının desteğinin büyük önem taşıdığını vurguladı. Bu etkinlikte dostluğun pekiştirildiğini ve işbirliğinin öneminin vurgulandığını ifade etti.

Mercedes-Benz Türk bayileri ve aileleri, bu özel etkinlikte bir araya gelerek keyifli ve anlamlı bir zaman geçirdiler.
AYŞEN KARABİNA

Editör: Birol Sancak