Tatil İçin Geldi, Acı Sonla Karşılaşıldı

Mersin'in Silifke ilçesinde yaşanan olay, hem ailesini hem de bölge halkını yasa boğdu. Şırnak Barosu'na kayıtlı olduğu öğrenilen 46 yaşındaki avukat P.B, tatil için ailesiyle birlikte Atakent Mahallesi'ndeki yazlık evlerine gitmişti. Ancak genç kadından bir süre haber alamayan yakınları endişeye kapılarak durumu yetkililere bildirdi. Kayıp ihbarı sonrası başlatılan arama çalışmaları ne yazık ki acı bir sonla noktalandı.

Mersin'de kayıp olarak aranan avukat kadın denizde ölü bulundu - Bengü Türk

Ekipler Seferber Oldu, Cansız Beden Denizde Bulundu

İhbarın ardından Sahil Güvenlik ve jandarma ekipleri bölgeye sevk edildi. Denizde ve çevrede eş zamanlı olarak yapılan arama çalışmaları sonucunda avukat P.B'nin cansız bedeni Yapraklı Koy açıklarında bulundu. Olay yerinde yapılan ilk incelemelerde, genç kadının suda boğularak hayatını kaybettiği tespit edildi. Ceset, Silifke Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kesin ölüm nedeni, yapılacak otopsi sonrası netleşecek.

Kayıp olarak aranan avukat kadın ölü bulundu – Diyarbakır Son Dakika | Diyarbakır Haber

Türk-İş Başkanı Atalay Duyurdu: 1 Ağustos’ta Grev Başlıyor
Türk-İş Başkanı Atalay Duyurdu: 1 Ağustos’ta Grev Başlıyor
İçeriği Görüntüle

Sessiz Tatil Dramatik Bir Şekilde Son Buldu

P.B'nin ani kaybı, Şırnak’taki meslektaşları ve sevenleri arasında derin üzüntüye yol açtı. Tatil amacıyla geldiği Mersin’de hayatını kaybeden genç kadının ölümüyle ilgili soruşturma sürüyor. Yetkililer, olayın kaza mı yoksa başka bir nedene mi bağlı olduğuna dair araştırmalarını sürdürüyor. Bölge halkı ise yaşanan olay karşısında büyük bir şok yaşadı.

Muhabir: TAKA TAKA