Sakatlığı sebebiyle maç kadrosuna dahil edilmeyen ancak yine de Trabzon'a gelen Mert Hakan Yandaş, yedek kulübesinden provokatif hareketlerde bulunarak gerginliği tırmandırdı. Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanan olayların üzerinden zaman geçmesine rağmen, Yandaş'ın bu tutumu taraftarlar arasında ve spor kamuoyunda büyük tepkilere neden oldu.

Gustavo Colman’dan  Beşiktaş’la oynanacak kupa finali öncesi bordo mavili camiaya destek mesajı geldi Gustavo Colman’dan  Beşiktaş’la oynanacak kupa finali öncesi bordo mavili camiaya destek mesajı geldi

Yandaş'ın provokatif eylemlerine devam ettiği bir başka olay da Fenerbahçe ile Barcelona arasında oynanan basketbol karşılaşmasında yaşandı. Taraftarların yaptığı küfürlü tezahüratlara eşlik eden Yandaş'ın, bu tutumuyla gerginliği daha da artırdığı görüldü.

Yaşanan bu provokatif hareketlerin ardından, spor otoriteleri ve kulüpler arasında nasıl bir adım atılacağı ve gerginliğin nasıl çözüleceği merak konusu olurken, Mert Hakan Yandaş'ın tutumuna ilişkin resmi bir açıklama henüz gelmedi.

Muhabir: BİROL SANCAK