Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki, konuyla ilgili düzenlenen basın toplantısında olayın üzerine gitmek gerektiğini belirterek şu ifadeleri kullandı: "Olayın detaylarını öğrenmek için erken, ancak bu konuda ciddi bir araştırma yapılacak. Şu anda Murat Sancak, Metin Korkmaz ve Burak Kızılhan'ın bazı kısımlara tanıklık ettiklerini söyleyebilirim. Ancak tamamına değil. Bu yüzden detayları öğrendikten sonra daha sağlıklı bir açıklama yapılabilir."

Trabzonspor Basketbol A Takımı, play-off ilk maçında Kahramanmaraş Gençlikspor'u farklı mağlup etti Trabzonspor Basketbol A Takımı, play-off ilk maçında Kahramanmaraş Gençlikspor'u farklı mağlup etti

Murat Sancak ise kavgayla ilgili şu açıklamayı yaptı: "Mert Hakan'ın şoförü Volkan, sportif direktörümüz Gökhan Göktürk'e küfretti ve saldırdı. Maç öncesinde '5 tane adam ayarladım' diye mesaj atmıştı. Adana'daki maçta yaşanan gerilimi, bu maça kadar taşımışlar."

Gelen bilgilere göre, Fenerbahçe kongre üyesi Murat Sancak'ın, PFDK tarafından Fenerbahçe oyuncularına verilen cezalarla ilgili yaptığı paylaşımların otoparkta yaşanan kavganın sebebi olduğu iddia ediliyor. İddialara göre, Adana Demirspor'un başkanı olarak atanmasıyla ilgili Metin Korkmaz'a yapılan küfür, olayın fitilini ateşledi. Selahattin Baki ve Burak Kızılhan'ın araya girmesiyle kavga önlenirken, Kızılhan'ın durumu Ali Koç'a ilettiği belirtiliyor.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN