Macit, yaptığı açıklamada, yarından itibaren yağışların azalacağını belirtti ve Doğu Anadolu'nun doğusu ile Doğu Karadeniz'in doğusunda yağış beklenirken, diğer bölgelerde yağış olmayacağını ifade etti.

Trabzon Fotoğraflarını Geniş Kitlelere Yaymıştı! Acı Haber Geldi... Trabzon Fotoğraflarını Geniş Kitlelere Yaymıştı! Acı Haber Geldi...

Sıcaklık konusunda ise Macit, salı gününe kadar sıcaklıkların mevsim normallerine yakın seyredeceğini, ancak salıdan itibaren 2 ila 5 derece mevsim normallerinin üzerine çıkacağını belirtti.

Ayrıca, Ankara, İstanbul ve İzmir'de pazar gününden itibaren yağış beklenmediğini ve hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerine çıkacağını vurguladı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan günlük hava durumu değerlendirmesinde de, İç Ege, Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu ile Diyarbakır çevrelerinde yerel sağanak yağışlar beklenirken, bazı bölgelerde kuvvetli yağışların olabileceği uyarısında bulunuldu.

Kaynak: AA