MHP’nin resmi sitesinde hala daha Çarşıbaşı belediye başkanlığı için aday olarak Mümin Nuhoğlu’nun ismi yazıyor. 

SOSYLA MEDYADAN PAYLAŞILDI

İlçede ‘Ben de Mümin Başkanın yanındayım’ postu yapılarak çok sayıda kişi sosyal medya hesaplarından paylaşmaya başladı. 

İLÇE BAŞKANI NE YAPTI?

İddiaya göre MHP Çarşıbaşı ilçe başkanı Hüseyin Kara, il başkanlığına istifa dilekçesini verdikten sonra MHP Genel merkeze giderek MHP Lideri Devlet Bahçeli ile görüşerek, Mümin başkanın ilçeye kazandırdığı yatırımları farklı lanse edildi. İlçe de oyunun başladığı noktanın bu olduğu konuşuluyor. İl başkanlığına istifasını verdikten sonra genel merkeze giden Kara’nın, Mümin Nuhoğlu’nun İstanbul’dan aldığı otobüsten, Çarşıbaşı ilçesinden olan Kaya ve Turan ailelerinin düğününe katılmasını, nikahı Ekrem İmamoğlu’nun kıyıp, Meral Akşener ve Canan Kaftancıoğlu’nun şahit olduğuna kadar bir çok konuyu lanse ettirdi.

AİLELER ÇARŞIBAŞILI

Nikahları olan Turan ve Kaya aileleri Çarşıbaşı ilçesindendir. Ayrıca Kaya ailesi Ekrem İmamoğlu’nun eşi Dilek Kaya İmamoğlu’nun akrabalarıdır. İlçenin belediye başkanın, kendi ilçesinin fertleri tarafından davet edilen bir düğüne katılıp burada nikah şahidi olmasının ve çekilen fotoğrafının genel merkeze farklı lanse edilmesi fitnedir.
TAKA/AYŞE SANCAK

Editör: Doğukan ÖZKURT