AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi,  İşçilerin Birlik ve Dayanışma Günü Kutlandı AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi,  İşçilerin Birlik ve Dayanışma Günü Kutlandı

Ömer Ayar: "Şalpazarı, Beşikdüzü ve Çarşıbaşı'nda Cumhur İttifakı Damgasını Vuracak"

AK Parti ve MHP'nin tam kadro katılım gösterdiği mitinglerde, MHP'li Belediye Başkan adaylarına destek isteyen Ömer Ayar, belediyeciliğin ciddiye alınması gerektiğini vurguladı. Ayar, "Belediye işi şakaya dalgaya gelmez. Bu işler emek, bilgi, beceri ve ekonomi ister. Cumhur İttifakı'nın belediye başkanı adaylarında bu anlayışın olduğunu görüyoruz. Şalpazarı, Beşikdüzü ve Çarşıbaşı'nın değerli insanları, bu seçimde Cumhur İttifakı'na desteklerini esirgemeyeceklerdir" şeklinde konuştu.
5F9D9B10 Dd20 462C B957 C59Bcc33B11A
MHP Trabzon İl Başkanı Ayar: "18 İlçede Cumhur İttifakı Büyük Bir Başarı Sağlayacak"

MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar, Trabzon Büyükşehir ve Ortahisar Belediye Başkanlığı dahil olmak üzere 18 ilçede Cumhur İttifakı'nın yerel seçimlerde büyük bir başarı elde edeceğini dile getirdi. Ayar, halkın istikrardan, güvenden, huzurdan, terörle mücadeleden, devasa yatırımlardan ve hizmetten yana tercihini yapacağını, son sözün vatandaşlara ait olduğunu belirtti.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA