Nacar, yaptığı açıklamada iktidarın kendi dilinde başarısız olduğunu kabul ettiğini belirterek, "Başarısız olan bir iktidarın istifa etmesi gerekir. Muhalefet de görevini doğru dürüst yapmamaktadır. Bu iktidardan da muhalefetten de millete ve ülkeye fayda yoktur. Dürüst siyasete ihtiyaç büyüktür. Millet Partisi adayları bütün büyükşehirlerde ve illerde mahalli seçimlere katılacak ve vatandaşlarımızdan 'Rant belediyeciliği değil, çağdaş yeşil kent belediyeciliği' için oy isteyecektir. Milletimize hizmet götürecek adaylarımızı açıklamaktan mutluluk duyuyoruz ve seçimlerde başarılar diliyoruz" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Kongresi Sonrası Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık'ın Açıklamaları İYİ Parti Kongresi Sonrası Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık'ın Açıklamaları

Nacar, ayrıca Parti'nin Trabzon il belediye başkan adayının Yusuf Aydın olduğunu duyurdu. Bu açıklamalarla birlikte Millet Partisi, yerel seçimlere çıkacak adaylarını belirlemiş oldu. Seçimlerde Millet Partisi'nin çağdaş ve yeşil kent belediyeciliği anlayışıyla yarışacağı vurgulandı.
TAKA/NEZİHA ÇAKIROĞLU

Editör: Doğukan ÖZKURT